De Tandenpraktijk

Nieuws

Noortje de Kort

Vanaf dinsdag 7 december zal tandarts Noortje de Kort bij ons aan de slag gaan. Wellicht heeft u Noortje al eens eerder gezien. Ze heeft in het verleden regelmatig waargenomen voor onze andere tandartsen tijdens verlof. 
Na 6 jaar in Amsterdam Noord gewerkt te hebben heeft Noortje besloten vast in ons team op de Zeilstraat te komen werken. 
Natuurlijk zijn wij daar heel bij mee en wij kijken er naar uit om met haar samen te werken!

Wilt u een afspraak met Noortje inplannen? Neem dan contact met ons op.

Nieuw in ons team

Sinds kort heeft de Tandenpraktijk er drie nieuwe gezichten bij.
Aan de balie wordt u ontvangen door onze nieuwe balie assistente Meryam. Bij haar kunt u terecht voor het opvragen van informatie en het maken en wijzigen van afspraken.
Komt u voor een gebitsreiniging of een andere preventieve behandeling? Dan laten wij u graag kennis maken met onze preventieassistenten Hind en Mehdi.
Mocht u een afspraak willen maken bij een van onze preventie assistenten kunt u telefonisch een afspraak maken. Nog niet ingeschreven bij ons in de praktijk? Via onze website kunt een aanvraag tot inschrijving indienen.

Team de Tandenpraktijk.

Corona update

Vanaf 17 april is bekend dat tandartsen als eerstelijns zorgverlener weer mogen behandelen onder strikte voorwaarden. Reden is dat de algemene gezondheid gevaar loopt als de gebitsgezondheid achteruitgaat. Daarnaast is bewezen uit onderzoek, ook in de eerste maanden van de COVID-19 dat de infectie  risico’s nihil zijn doordat wij als tandarts al strikte infectiepreventie nastreven. Door aangescherpte richtlijnen willen wij nog meer zorg dragen voor een veilige behandeling.

De richtlijnen die wij gebruiken:

  1. Wij geven geen handen bij meer bij binnenkomst.
  2. Patiënten desinfecteren de handen bij binnenkomst in de wachtkamer.
  3. We laten minder patiënten binnen op ruimere afstand. In de behandelkamer mag geen begeleiding binnen anders dan bij kinderen. 
  4. Behandelaren hebben mondkapje al op bij binnenkomst patiënt. 
  5. Indien nodig wordt u verzocht te spoelen met waterstofperoxide 1% voor de behandeling.
  6. U wordt na het wassen van uw handen bij binnenkomst nadrukkelijk verzocht niet uw gezicht aan te raken. 
  7. Er wordt extra tijd ingelast om de behandeling te laten verlopen ook om daarna de stoel en de ruimte te desinfecteren.
  8. Komt u niet ongevraagd naar de praktijk, maar bel ons eerst.

Dank u voor uw begrip, 

Team de Tandenpraktijk.